14/06/2024 13:40:55 - 14/06/2024 13:40:55 - 218 Okunma

Prof. Dr. Oya TUNABOYLU öncülüğünde düzenlenen ve kendisinin yönetmenliğini yaptığı, bölüm öğrencilerimizden Tayfur Arslan’ın yardımcı yönetmenliğini yaptığı ve Gizem Özbent ile beraber kaleme aldıkları “The Ones Who Live in the Books (Kitaplarda Yaşayanlar)” isimli tiyatro oyunumuz, Rektörlük Kültür Merkezi’nde sahnelenmiştir. Bu gösteride İngiliz Dili ve Edebiyatı ve İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümü işbirliğinde öğrencilerimiz oyuncu, makyöz, saç tasarımcısı,sesçi, ışıkçı gibi çeşitli görevleri üstlenmişlerdir. Kendi imkanlarımız dahilinde çok kısa bir süre içinde ortaya koydukları üstün emek ve başarıdan ötürü emeği geçen tüm öğrencileri tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Etkinliğe dair görseller bölümümüz Instagram hesabında paylaşılmıştır. Görsellere erişmek için BURAYA TIKLAYIN.

klu bde tiyatro

the ones who live in the books