Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü

2019 Ve Öncesi Girişli Öğrenciler İçin Anket Duyurusu

13/11/2020 12:24:34 - 13/11/2020 12:24:34 - 4122 Okunma

Sevgili Öğrencimiz,

TÜBİTAK SOBAG desteğiyle 120K270 Numaralı ve “Yükseköğretimde Pandemi Dönemi (PD) Uzaktan Öğretim Uygulamalarının İncelenmesi ve Deneyimler Üzerinden Açık ve Uzaktan Öğrenme Politikası Önerilerinin Oluşturulması” başlıklı bir proje yürütmekteyiz.

Öğrenci olarak bahar dönemindeki acil uzaktan öğretim birlikte kampüsten uzakta yüz yüze öğretimden farklı uygulamalar yapmak durumunda kaldınız. Bu süreçteki uzaktan öğrencilik deneyimleriniz, yaklaşımlarınız ve sizleri etkileyen unsurların belirlenmesi ülkemizdeki açık ve uzaktan öğrenme politikalarının geliştirilmesinde önemli rehberlik sağlayacaktır.

Bu amaçla 2019-2020 Bahar dönemi acil uzaktan öğretim sürecindeki deneyimlerinizi göz önünde bulundurarak aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşabileceğiniz anketi doldurmanız oldukça önemlidir.


Yaklaşık 7 dk. sürmesini beklediğimiz anket sorularına vereceğiniz yanıtlar kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacak olup, yalnızca bilimsel amaçla kullanılacaktır. Çalışmamıza vermiş olduğunuz katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

 

https://forms.gle/ioVaVxvoe477wxFk8

 

Ankete ulaşmak için lütfen tıklayınız.

klu bde ide anket duyuru

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.