Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü

Önemli! - Ek Kontenjanla Kayıt Yaptıran Ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin İngilizce Hazırlık Atlama Ve Ek Muafiyet Sınavı Sonuçları Ve Yapmaları Gerekenler

23/10/2020 17:45:50 - 23/10/2020 17:45:50 - 5334 Okunma

Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü İngilizce Hazırlık Atlama ve Ek Muafiyet Sınavı sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İngilizce Hazırlık Atlama ve Ek Muafiyet Sınavına giren tüm öğrencilerimizin, kayıt için gerekli evraklarını, eğer göndermedilerse, ivedi şekilde, şahsen veya posta yolu ile iadeli-taahhütlü ve onaylı bir şekilde Fen-Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri'nin aşağıda verilen adresine göndermeleri gerekmektedir:

Kırklareli Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri Birimi, Cumhuriyet Mahallesi, Kofcaz Yolu, Kayalı Yerleşkesi, 1 Nolu Merkezi Derslikler, No:39/L Merkez-Kırklareli

Fen-Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri'ne gönderilecek gerekli evraklara buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) üzerinden kayıt işlemleri ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İngilizce Hazırlık Atlama ve Ek Muafiyet sınavında başarılı olan öğrencilerimizin, yani lisans 1. sınıftan devam edecek olan öğrencilerimizin, daha sonra açıklanacak tarihler arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) üzerinden ders kaydı yapmaları gerekecektir. Bu öğrencilerimiz için açılacak mazeretli ders kayıtları tarihleri sitemizden duyurulacaktır.

İngilizce Hazırlık Atlama ve Ek Muafiyet sınavında başarılı olamayan öğrencilerimizin, kayıt için gerekli evrakları yukarıda verilen Fen-Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri'nin adresine göndermeleri dışında, yapmaları gereken başka bir şey yoktur. Yani, Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) üzerinden ders kayıt işlemi yapmaları gerekmemektedir.

Tüm öğrencilerimize yeni akademik yılında başarılar dileriz!

klu bde ide hazırlık muafiyet

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.