Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü

Çevrimiçi Dersler Ve İletişim Platformlari

09/10/2020 13:46:04 - 09/10/2020 13:46:04 - 6680 Okunma

12.10.2020 Pazartesi günü başlayacak ders dönemimiz hakkında oluşabilecek karışıklıkları gidermek adına takip etmeniz gereken platformlar aşağıdaki gibidir:

  • Çevrimiçi (online) Dersler: Microsoft Teams (Daha önceki duyurularda aktarıldığı üzere kurumsal e-posta adresinizle giriş yapmanız gerekmektedir. Her dersin hocası, dersi alan öğrencileri kendi dersinin Teams grubuna ekleyecektir). Teams kullanmakta sıkıntı yaşayanlar için yardımcı olacak rehbere buradan ulaşabilirsiniz.
  • Ders Programları, Toplu Duyurular, Danışmanla İletişim vb. : OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi)
  • Sınavlar ve Ödevler: ALMS (Derslerin başladığı ilk haftalarda sistem yoğunluktan dolayı aktif olmayabilir. En yakın zamanda düzelecektir.)

Yukarıdaki üç platformun yanı sıra "www.bde.klu.edu.tr" , bölümümüze dair tüm resmi duyuruların yapıldığı birincil kaynaktır. Danışmanlarınızdan, dersten sorumlu öğretim elemanlarından ve bölümden gelecek her türlü haberi ve duyuruyu web sitemizden ve OBS'den hergün düzenli olarak takip etmeniz gereklidir ve büyük önem arz etmektedir. 

Bunların yanısıra bölümle iletişime geçmek için sitemizdeki üst menüde bulunan İletişim formunu kullabilir ya da Akademik Kadro sekmesinden her bölüm elemanın mail adreslerine ulaşıp direkt kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

klu bde ide

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.