Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü

2020-2021 Güz Dönemi Ders Kayitlari Hakkinda

05/10/2020 13:49:19 - 05/10/2020 13:49:19 - 7618 Okunma

İngiliz Dili ve Edebiyatı Programı ders kayıtlarımız 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) ekranı üzerinden yapılacaktır. Ders kaydı yapmak için, öncelikle öğrenci numaranız ve T.C. kimlik numaranızı kullanarak ÖBS’ye üye olduktan sonra, karşınıza çıkacak olan ekrandan “Dersler” sekmesini bulup 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde alacağınız derslerinizi seçmeniz gerekmektedir. 1. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimiz, “Dersler” sekmesinde gözükecek tüm dersleri seçmelidirler. 2. sınıf öğrencilerimiz ise bu dönem alacakları yeni dersleri ilgili bölümden seçeceklerdir. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi dersleri seçildikten sonra, önce öğrencilerimizin kendileri daha sonra danışmanları sistemden derslere onay vereceklerdir. Sınıfların ders programları 5 Ekim 2020 (Pazartesi günü) tarihinden itibaren ÖBS’ye yüklenecektir.

Öğrencilerimizden sitemizi takip etmelerini ve web sitemizin “Eğitim” sekmesinde yer alan 4 yıllık ders planımızda bulunan dönem derslerini ve bu derslerin içerikleri hakkında bilgi veren Bologna Bilgi Paketi’ni incelemelerini istiyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Hazırlık sınıfı öğrencilerinin ders seçimi ve onayı gibi işlemler için ÖBS’de yapmaları gereken bir işlem yoktur.

klu ide bde ders seçimi hazırlık

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.